Frostkåge Triathlon 2016

Äntligen dags för Frostkåge Triathlon 2016!

Lördag 20/8 är det återigen dags för den årliga kraftmätningen i byn. Som tidigare år finns en motions- och en tävlingsklass. Stäckorna är av sprintkaraktär för att såväl den vane triatleten som förstagångsdeltagaren ska kunna delta – kan du hjälpligt simma, cykla och löpa eller gå är detta evenemanget för dig och dina vänner!

Start sker i norra Böviken. Motionsklass (utan tidtagning) 10:00 och tävlingsklass 10:45. Simning 500 meter följt av cykling 15 km och slutligen 5 km.

Anmälan sker till tävlingsledning Thea Lundgren genom att
maila namn samt önskad klass (tävling- eller motion) till thea_lundgren@hotmail.com samt betalning av startavgift på 50:- via swish 070-2222078.
Efter mail + swishbetalning kommer ni att få en anmälningsbekräftelse.

Anmäl er i tid då antalet platser är begränsade! Datum för sista anmälan 10/8. (Minimiålder 18 år)

Vi ses!

1 svara
 1. Styrelsen
  Styrelsen says:

  Vi i byaföreningen hoppas på att få se fler bybor i årets upplaga av Frostkåge triathlon och tilldelar därför alla medlemmar i föreningen som deltar en lott i vårt motionslotteri där förstapriset är en middag på Bryggargatan för två med ett värde av 1000:-

  Prestation är inget – glädje är allt! =)

  …och ni som av någon anledning inte kan delta men gärna tittar på – skicka ett mail till thea_lundgren@hotmail.com, vi behöver nämligen ett flertal funktionärer som hjälper till vid start, målgång och under tävlingens gång!

  Tack på förhand

Kommentering är stängd.